Les despeses d’enviament no estan compresos en el preu i li seran mostrats abans de finalitzar la seva compra, en funció de la direcció d’enviament de cada comanda. A continuació es mostra un llistat amb els diferents imports.

1. Lliurament a Domicili

Zona de lliuramentEnviament Normal (48h a 72 horas de días laborables)
Península 5.20 € | Gratis en compres superiors a 250 €
Balears(Eivissa i Mallorca)   10 € | Gratis en compres superiors a 250 €
No realitzem enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla

El cost de l’enviament es sumarà al total de la comanda. Tots els preus són amb IVA inclòs.

Realitzant la teva compra abans de les 14:00 hores lliurarem la teva comanda en un termini màxim de 72 hores excepte per a les comandes que s’enviïn a illes o poblacions molt allunyades de les ciutats capitals, per als quals el temps de lliurament podria ser de fins a 96 hores (dissabtes, diumenges i festius no inclosos).

2. Recollida en Tenda

Zona de lliuramentRecollida en 24h
Disponible en península Gratis

3. Clic and Collect

¡Fa la comanda abans de les 12.00 i podràs recollir-lo a la botiga seleccionada a partir de les 17.00 d’aquest mateix dia! Tingues en compte l’horari d’obertura de la botiga per passar a recollir. No obstant això, rebràs un correu confirmant-vos que la teva comanda està llest.

Zona de lliuramentRecollida a 5 hores *
Disponible per a les províncies València i Alacant  Gratis

* Sempre que la comanda s’hagi realitzat abans de les 12.00, es podrà recollir aquest mateix dia a partir de les 17.00. Consultar horari d’obertura de la botiga per confirmar horaris. La comanda es conservarà en botiga durant 7 dies, un cop complert el termini es posarà de tornada a la venda i es realitzarà un reemborsament.